Homestyling

Styling By Us erbjuder homestyling och homestylingtjänster som gör Din bostad så attraktiv som möjligt inför försäljning. Säljande bilder, det kommer fler spekulanter och i slutändan blir det ett högre försäljningspris.

Oberoende undersökningar visar att försäljningsvärdet ökar med 5-25% i det fall bostaden stylas, även att de bostäderna säljs betydligt snabbare.

Konsultation Styling

Vi går tillsammans igenom bostaden rum för rum på plats och du får en muntlig homestyling konsultation där vi ger förslag på lösningar på vad Du själv kan göra för att styla din bostad inför fotografering och visning. 

Om ni önskar kan vi delta vid fotografering för att göra det sista piffet och komplettera med enklare inredningsdetaljer så som färska blommor och textilier.

Pris: från 2500kr *

Denna tjänst går att även att få virtuellt över ett digitalt samtal/möte.

Stor homestyling

Vi möblerar upp en tom bostad och skapar anpassad visningsinredning med möbler, textiler, gardiner, mattor, belysning, tavlor, växter och inredningsdetaljer. 

Denna inredning kan behållas upp till en månad. Önskas det efter en månad att behålla inredningen ytterligare tid sker det efter överenskommelse.

Pris: 450 kr/kvm. Bostäder över 90 kvm. enligt offert*


Liten Homestyling

En  homestyling där vi inför fotografering coachar Er med vad ni i er inredning kan plocka bort. Sedan möblerar vi om kvarstående möbler och kompletterar med textiler, gardiner, mattor, belysning, tavlor, växter och inredningsdetaljer där det behövs, som ger Din bostad en ny och fräsch look.

Önskar ni behålla inredningen längre än en vecka tillkommer en kostnad på 10% per vecka.

Pris: 280 kr/kvm. Bostäder över 90 kvm. enligt offert*

Visningsstyling

Vi återkommer innan fotografering/visning för att kolla av stylingen och ev. rätta till sånt som Du känner dig osäker på.

Pris: 875 kr/tim  *

Har Du en bostad eller ett objekt med speciella möjligheter/ytor så som uteplatser, poolområden etc. så gör vi dem efter önskemål och efter särskild offert.

*Bilersättning tillkommer med 40 kr/mil. Alla priser är inkl moms

vardagsrum med utsikt över kök och balkong i öppen planlösning ljust och luftigt

AVDRAGSGILL FÖRSÄLJNINGSUTGIFT

Precis som mäklararvode är kostnaden för homestyling avdragsgill, att ta upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5. Detta fastställs i Skatteverkets ställningstagande 8/05:  som du hittar här >>